手机APP下载

            您现在的位置: 首页 > 专业八级 > 专八题库 > 专八真题 > 正文

            2017年3月英语专业八级考试真题参考答案

            来源:LEG棋牌 编辑:alice   VIP免费外教试听课 |  可可官方微信:ikekenet

            PartⅠLISTENING COMPREHENSION
            SECTION A MINI-LECTURE
            1. signing
            2. primary
            3. literacy
            4. different but complementary
            5. settling/resolving
            6. many social contexts
            7. characteristics/features
            8. reaction
            9. distance
            10. emotion
            11. deliberate
            12. intimacy and immediacy
            13. continuum
            14. degrees of interactivity
            15. the usage
            SECTION B INTERVIEW
            1. What is international leaders' assessment of the current battle against Ebola?
            答案:B. Disheartening.
            2. How many people are now working in the treatment unit in Liberia?
            答案:A. 200.
            3. According to Mary, what is the challenge in the battle against Ebola?
            答案:D. Insufficient operational efforts on the ground.
            4. Why do health workers need case management protocol training?
            答案:B. They can open up more treatment units.
            5. What does this interview mainly talk about?
            答案:C. Ebola outpacing operational efforts.
            6. What is Tom's main role in his new position?
            答案:D. Creating things from changes in behavior, media, etc.
            7. According to Tom, what does innovation require of people?
            答案:B. Being brave and willing to take a risk
            8. What does Tom see as game-changing chances in the future?
            答案:B. Aiming at a consumer level.
            9. What does Tom do first to deal with the toughest part of his work?
            答案:D. Examining the future carefully.
            10. Which of the following might Tom work for?
            答案:A. A media agency.

            重点单词   查看全部解释    
            comparable ['kɔmpərəbl]

            想一想再看

            adj. 可比较的,比得上的

            联想记忆
            innovation [.inəu'veiʃən]

            想一想再看

            n. 创新,革新

            联想记忆
            characteristics [,kærəktə'ristiks]

            想一想再看

            n. 特性,特征;特质;特色(characteristi

             
            shift [ʃift]

            想一想再看

            n. 交换,变化,移动,接班者
            v. 更替,移

             
            intimacy ['intiməsi]

            想一想再看

            n. 亲密,隐私

            联想记忆
            duration [dju'reiʃən]

            想一想再看

            n. 持续时间,期间

            联想记忆
            current ['kʌrənt]

            想一想再看

            n. (水、气、电)流,趋势
            adj. 流通的

            联想记忆
            broaden ['brɔ:dn]

            想一想再看

            v. 变宽,伸广

            联想记忆
            brilliant ['briljənt]

            想一想再看

            adj. 卓越的,光辉的,灿烂的
            n. 宝石

            联想记忆
            summarize ['sʌməraiz]

            想一想再看

            v. 概述,摘要而言

            联想记忆
            

            新东方专业八级Tem8网络课程:试听更多Tem8网络课程>>

            关键字: 专八 真题 答案 2017

            发布评论我来说2句

              LEG棋牌官方微信(微信号:ikekenet)

              每天向大家推送短小精悍的英语学习资料.

              添加方式1.扫描上方可可官方微信二维码。
              添加方式2.搜索微信号ikekenet添加即可。

                        LEG棋牌,LEG棋牌二八杠,棋牌28杠LEG棋牌,LEG棋牌二八杠,棋牌28杠